Tuotteidemme raaka-aineet

Meille on tärkeää, että tunnet käyttämiesi ravintolisien raaka-aineet! Siksi olemme koonneet tähän osioon sinulle pienet tietoiskut käyttämistämme ravintoaineista. Mikäli sinulla herää kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, vastaamme kysymyksiin mielellämme!

CHLORELLA

Antioksidanttirikas chlorella-jauhe on yksisoluinen makeanveden levä ja sisältää runsaan määrän eri vitamiineja, aminohappoja, lehtivihreää sekä rasvahappoja ja myös erittäin paljon proteiinia hyvin imeytyvässä muodossa. Chlorella on myös merkittävä mineraalien lähde, sillä se sisältää paljon mm. kalsiumia, rautaa, magnesiumia, fosforia ja sinkkiä. Tuotteessamme Chlorella-jauhe toimii myös erinomaisena klorofyllin eli lehtivihreän lähteenä, sillä 100mg jauhetta sisältää peräti 4800 mikrogrammaa klorofylliä!

SPIRULINA

Spirulina lienee myös monelle hyvin tuttu superfood erityisesti sen sisältämän proteiinin määrästä, sillä spirulina sisältää noin 65% hyvin imeytyvää proteiinia sekä myös kaikki kahdeksan välttämätöntä aminohappoa. Lisäksi spirulina sisältää uskomattoman määrän vitamiineja, mineraaleja ja kivennäisaineita!

Viherkapselissa A-vitamiinin lähteenä toimii tämä makean veden levä, jota ihan syystäkin pidetään mielenkiintoisena ruoka-aineena.

VEHNÄNORAS

Vehnänorasjauhe on valmistettu nuorista vehnänoraista ja näin ollen sisältää runsaasti lehtivihreää, vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja. Se onkin mainio ravinnepommi, sillä vehnänoras sisältää jopa yli 90 mineraalia ja huomattavan paljon muita elimistöllemme hyödyllisiä ravinneaineita, mm. aminohappoja, A-, K- ja E-vitamiineja sekä runsaan määrän B-ryhmän vitamiineja, mm. riboflaviinia, pantoteenihappoa, niasiinia ja tiamiinia. Klorofylli kuljettaa happea, verta ja ravinteita elimistöömme hemoglobiinin tavoin. 

TYRNI

Tyrnimarjassa on erittäin korkea öljy- sekä A- ja E-vitamiinipitoisuus. Tyrni sisältää runsaasti omega-3 ja omega-6-rasvahappoja tasapainoisessa suhteessa.
Lisäksi tyrnimarja on hyvä kuidun lähde.
Voimamarja -kapseleissa käytetty tyrni on kuivattu ja jauhettu kokonaisena, jolloin tyrnimarjan siemenen öljyt sekä muut bioaktiiviset ainesosat ovat hyödynnettävissä. 

MUSTIKKA

Mustikka sisältää runsaasti flavonoideja, karoteenia, B6- ja C-vitamiineja sekä magnesiumia. Lisäksi se sisältää runsaasti kuitua.
Voimamarja -kapseleissa mustikka on kuivattu ja jauhettu kokonaisena, jolloin kapseli sisältää myös mustikan siemenet, mitkä ovatkin marjan terveellisin osa.

PUOLUKKA

Puolukka sisältää runsaasti flavonoideja, antioksidantteja, kuitua, suojaravinteita, E- ja K-vitamiineja sekä rautaa ja mangaania.

KURKUMA

Kurkuma on inkiväärikasveihin kuuluva ruohovartinen kasvi, joka on alun peräisin kotoisin Lähi-Idästä ja tunnetaan ympäri maailman suosittuna maustekasvina, mutta sitä on käytetty myös pitkään ravintolisissä hyvinvointia tukemaan.

INKIVÄÄRI

Inkivääri on monivuotinen vanha maustekasvi, jonka maavarsi (juuri) sisältää eteeristä öljyä, hartsia (öljy ja karvasaineet), lipidejä, proteiineja ja tärkkelystä.

MEHILÄISEN SIITEPÖLY

Mehiläisen siitepöly on yksi maailman ravinnetiheimmistä raaka-aineista ja on todella luonnon oma monivitamiini, sillä se sisältää runsaasti mm. B-, A-, C-, D- ja E-vitamiineja, koe-entsyymejä, kasvisteroleja, bioflavonoideja ja peräti kymmeniä eri kivennäisaineita!

Mehiläisen siitepöly sisältää 14 rasvahappoa sekä 11 eri entsyymiä: se onkin ansainnut arvonsa yhtenä maailman entsyymipitoisimpana ravintoaineena ja siinä kerrotaan olevan peräti yli 5000 entsyymiyhdistettä.