Ubikinoni Q10

31,90  sis. alv 14%

Kuvaus

Tehokas Ubikinoni eli koentsyymi Q10 kahden (2) kuukauden annospakkauksessa (60 kapselia)!

Koentsyymi Q10 eli Ubikinoni on vitamiinien tavoin ihmiselle välttämätön yhdiste, jonka tehtävänä on tuottaa energiaa soluissa. Ubikinonia esiintyy runsaimmin energiaa tuottavissa kudoksissa, esimerkiksi sydämessä, maksassa, munuaisissa sekä haimassa. Ubikinonin tuotanto elimistössämme vähenee merkittävästi 30 ikävuoden jälkeen, jolloin sitä olisi hyvä saada muualta riittävästi.

Ubikinoni lisää energiaa, virkeyttä ja hyvinvointia!

Ravintolisään lisätty kotimainen tyrni sisältää erityisen runsaasti elimistöllemme välttämätöntä C-vitamiinia ja peräti 50% hyviä rasvahappoja! Lisäksi tyrni sisältää runsaasti karotenoideja.

Tyrnimarjassa on lisäksi erittäin korkea öljy- sekä A- ja E-vitamiinipitoisuus. Tyrni sisältää runsaasti omega-3 ja omega-6-rasvahappoja tasapainoisessa suhteessa.

Lisäksi tyrnimarja on hyvä kuidun lähde ja käyttämäämme tyrnijauheeseen tyrnimarjat on kuivattu matalassa lämpötilassa kaikkien tärkeiden ravintoarvojen säilyttämiseksi ja sitten jauhettu kokonaisuudessaan, jotta saamme hyödynnettyä koko marjan (siemenet mukaan lukien) kaikki tärkeät ravinteet!

Vuorokausiannos yksi (1) kapseli 500mg sisältää:
Innehåll per dagsdos:

Tyrni / Havtorn 307mg
Ubikinoni (koentsyymi Q10) / Ubikinon (koenzym Q10) 100mg

Annostus: 1-2 kapselia päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ravintolisiä ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Terveet elämäntavat ovat myös tärkeitä.
Dosering: 1-2 kapsel om dagen. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost.

Säilytys: Kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä. Pienten lasten ulottumattomissa.
Förvåring: Torrt, i normal rumstemperatur. Oåtkomligt för små barn. Tänk på vikten av en balanserad kost och en hälsosam livsstill.

Ainesosat: Tyrni, ubikinoni (koentsyymi Q10), kasviperäinen selluloosa, vesi.
Ingredienser: Havtorn, ubikinon (koenzym Q10), vegetabiliska cellulosa, vatten.

  • Vegaaninen
  • Lisäaineeton
  • Väriaineeton
  • Ei makeutusaineita
  • Ei pintakäsittelyaineita
  • Ei sidosaineita
  • Ei makuaineita

Paino: 30g
Alkuperämaa: Suomi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ubikinoni Q10”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *