TOIMINTAMME LÄHTÖKOHDAT

LAATU

Käytämme vain laadukkaiksi toteamiamme raaka-aineita tuotteissamme ja suosimme myös kotimaisia raaka-aineita.

ASIAKASLÄHTÖISYYS

Asiakas on meille tärkeä, joten toimintamme perustana on tarjota erityisen hyvän palvelun lisäksi juuri niitä tuotteita, joita asiakas tarvitsee.

VASTUULLISUUS

Tuotteemme kehitetään, valmistetaan, pakataan ja myydään kokonaisuudessaan Suomessa tarkan laadunvalvonnan alla ja tuotteiden kehittelyyn käytetään myös paljon aikaa. 


HYVINVOINTI

Hyvinvoinnin kulmakivenä toimii terveellinen ruokavalio ja ravintolisiemme tarkoitus on edistää jokaisen hyvinvointia luonnollisesti.

VAPAUS

Vältämme vastakkainasettelua ja markkinointimme pohjautuu rehellisyyteen. Jokaisella on vapaus valita, mitä tuotteita itse käyttää.


MIKSI VALITA MEIDÄN RAVINTOLISÄMME?

LUONNOLLINEN

Kapselit sisältävät puhtaita, ravinnerikkaita superfoodeja, mitkä on kuivattu matalassa lämpötilassa ravintoarvojen optimaalisimman säilyvyyden takaamiseksi. 


LISÄAINEETON

Ravintolisämme valmistetaan ilman täyte- tai säilöntäaineita. Tarkoituksemme on, että ravintolisämme sisältävät runsaasti luonnollisia vitamiineja, kivennäis- sekä hivenaineita ja muita hyvää tekeviä ravinteita.


KOTIMAINEN

Orgaaniset ravintolisämme kehitetään, valmistetaan, pakataan ja myydään tarkan laadunvalvonnan alla Suomessa. Olemme myös tietoisia raaka-aineidemme alkuperästä ja niiden laadusta.


TEHOKAS IMEYTYVYYS

Biosaatavuus vaikuttaa siihen, kuinka ravintoaineet imeytyvät elimistöömme. Biosaatavuuteen vaikuttaa ravinteiden kemialliset muodot sekä keskinäinen vuorovaikutus ja tärkeintä onkin ravintolisän oikea ravinnemuoto. Käyttämissämme orgaanisissa ravintoaineissa on useita erilaisia yhdisteitä, mm. polyfenoleita, jotka muodostavat synergistisiä yhdistelmiä, jolloin vitamiinit ja hivenaineet imeytyvät tehokkaasti. 


ORGAANINEN

Tuotteemme ovat orgaanisia eli ne sisältävät raaka-aineita suoraan luonnosta ja täten hyväksikäytettävyys on korkea. Orgaanisia ravintolisiä käyttäessä varmistut ravintoaineiden imeytyvyydestä.

TUTUSTU RAVINTOLISIIMME!