Greenfeel syntyi suuresta haaveesta, korkeista tavoitteista sekä isoista odotuksista

Greenfeel on kotimainen perheyritys ja sai alkunsa suuresta intohimostamme terveellistä ruokaa, hyvinvointia ja luonnollisia ravintolisiä kohtaan.
Koemme hyvinvoinnin erittäin merkittäväksi tekijäksi jokaisen elämässä ja terveellisten elämäntapojen myötä voimme paremmin. Haluamme olla mukana tukemassa ihmisten hyvinvointia laadukkaiden ja ennen kaikkea terveellisten ravintolisien avulla.

Olemme aina olleet suunnattoman kiinnostuneita ravintolisistä ja niiden luonnollisuudesta, siksi meille onkin tärkeää, ettei ravintolisämme sisällä mitään ylimääräistä ja vitamiinit tulevat niiden alkuperäisessä ja luonnollisessa muodossaan.
Näistä ajatuksista vuonna 2017 kumpusi halu luoda kaikkien saataville mahdollisimman luonnollinen, terveellinen ja erittäin ravinnerikas ravintolisä, minkä käyttäminen on lisäksi hyvin helppoa eikä vaatisi monen annoksen nauttimista päivittäin.


Tuotekehittely sai alkunsa näistä lähtökohdista yhdessä ravitsemusasiantuntijoiden kanssa ja loppujen lopuksi Viherkapseliin saimmekin valikoitua maailman ravinnerikkaimpia superfoodeja, jotka toimivat loistavasti hyvinvointia tukemassa ja lisäksi kykenevät vastaamaan ihmisten tarpeisiin.

Tavoitteemme on, että jokainen markkinoille saattamamme ravintolisä on luonnollinen, orgaanisia ravintoaineita sisältävä tehokas tuote, mikä sisältää hyvin imeytyviä ja terveellisiä ravinteita, jotka tukevat hyvinvointiamme parhaalla mahdollisella tavalla – laadusta yhtään tinkimättä!

yrityksemme arvot

Meille arvot tarkoittavat tapaamme toimia, kehittää uusia tuotteita, periaatteita joita noudatamme ja arvot ovat niitä asioita, joista emme ole valmiita tinkimään.

laatu

Meille tuotteidemme laatu on erityisen tärkeää ja haluammekin tarjota teille vain sellaisia tuotteita, joita itsekin käyttäisimme. Jokaiseen ravintolisäämme valikoituu vain parhaimmat raaka-aineet ja pyrimme suosimaan luomusertifioituja ja kotimaisia superfoodeja.

hyvinvointi

Hyvinvointi on edellytys hyvälle elämälle. Se on jokaiselle tärkeää. Ravintolisiemme tarkoitus on tukea hyvinvointianne monipuolisesti ja tämän otamme huomioon aina tuotteiden suunnitteluvaiheesta alkaen.

luonnollisuus

Mielestämme ei ole yhdentekevää, mistä lähteestä eri vitamiinit ja muut ravinteet tulevat. Myös moni tutkimustulos on samaa mieltä. Tästä syystä haluamme kehittää ja valmistaa sellaisia ravintolisiä, jotka imeytyvät tehokkaimmalla tavalla, jolloin saatte niistä parhaan hyödyn.