Tervetuloa blogiimme!

01.06.2020

Kiitos siitä, että olet täällä ja toivottavasti olet jo päässyt tutustumaan tuotteeseemme ja yritykseemme. Tiesithän, että Greenfeel on myös Facebookissa? Tästä pääset katsomaan sivujamme ja mikäli tykkäät meistä, saat kuulla ensimmäisten joukossa ajankohtaisimmista asioista, uutisista, tuotteista, vinkeistä, resepteistä ja niin edelleen!

Myös kotisivultamme löydät laajalti tietoa meistä sekä tuotteestamme ja toivottavasti otat meihin yhteyttä, mikäli jokin jää askarruttamaan mieltäsi. Meille Greenfeelillä on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja ennen kaikkea terveellisiä tuotteita ravintolisien suuressa maailmassa. Emme halua tuoda markkinoille tuotteita, joita emme itsekään käyttäisi. Laatu ja ravinnerikkaat raaka-aineet ovat yksi toimintamme kulmakivistä emmekä näistä ole valmiita tinkimään tuotteidemme kehittelyn aikana.

 Meille ravintolisä tarkoittaa tuotetta, joka on parhaimmassa tapauksessa tiivistettyä, erittäin ravinnepitoista ruokaa, mikä toimii hyvinvointisi tukena monipuolisen ja terveellisen ruokavalion ohessa. Haluamme varmistua siitä, että raaka-aineemme ja tuotteemme ovat oikeasti laadukkaita. Siksi teemme erittäin tarkkaa laadunvalvontaa ja valikoimme tuotteisiimme lähinnä vain niitä raaka-aineita, mitkä on luomusertifioitu.

Viherkapselissa kaikki superfoodit ovat luomua ja täten sisältävät erittäin runsaat määrät eri vitamiineja niiden luonnollisessa muodossaan. Seuraavaksi luvassa raaka-aineidemme esittelyä, joten jää seuraamaan! Jatkossa blogiin päivitetään monipuolisesti tietoa käyttämistämme raaka-aineista, yrityksestämme ja tulevista tuotteistamme ja monipuolisesti kaikkea muuta.

 Greenfeelin väki toivottaa kaikille aurinkoista päivää!