Kulmakivenä laatu ja luonnollisuus

22.06.2021

Miten yrityksen arvot määritellään ja mitä merkitystä niillä on?

Meille arvot tarkoittavat tapaamme toimia, kehittää uusia tuotteita, periaatteita joita noudatamme ja arvot ovat niitä asioita, joista emme ole valmiita tinkimään.

LAATU 

Meille tuotteidemme laatu on erityisen tärkeää ja haluammekin tarjota teille vain sellaisia tuotteita, joita itsekin käyttäisimme. Jokaiseen ravintolisäämme valikoituu vain parhaimmat raaka-aineet ja pyrimme suosimaan luomusertifioituja ja kotimaisia superfoodeja.

LUONNOLLISUUS 

Mielestämme ei ole yhdentekevää, mistä lähteestä eri vitamiinit ja muut ravinteet tulevat. Myös moni tutkimustulos on samaa mieltä. Tästä syystä haluamme kehittää ja valmistaa sellaisia ravintolisiä, jotka imeytyvät tehokkaimmalla tavalla, jolloin saatte niistä parhaan hyödyn.

KOTIMAISUUS 

Hyvin poikkeuksellisesti juuri meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää, valmistaa, pakata ja myydä kaikki tuotteemme Suomessa! Arvostamme suuresti kotimaista työtä ja siitä huolimatta, että raaka-aineita meille tulee ympäri maailman, haluamme pitää kaiken työn Suomessa.

HYVINVOINTI 

Hyvinvointi on edellytys hyvälle elämälle. Se on jokaiselle tärkeää. Ravintolisiemme tarkoitus on tukea hyvinvointianne monipuolisesti ja tämän otamme huomioon aina tuotteiden suunnitteluvaiheesta alkaen.