Kauneudenhoidon tärkeimmät vitamiinit

01.10.2020

Kauneudenhoito on merkittävässä roolissa kokonaisvaltaisen hyvinvointimme kannalta, joten mielestämme siitä on tärkeä myös tuoda julki tietoa, miten esimerkiksi eri vitamiineilla voidaan kauneutta hoitaa. Kauneudenhoito kattaa monipuolisesti ihon, kynsien ja hiusten hoidon ja vitamiineilla on iso rooli niiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Mitkä vitamiinit ovat sitten avainasemassa kauneudenhoidossa? Miten niiden avulla voi hoitaa kauneutta?

A-vitamiini

Retinoli, retinoidit ja karotenoidit auttavat monipuolisesti ihon hoidossa. Retinoli ja retinoidit esimerkiksi parantavat kollageeni- sekä elastiinituotantoamme sekä auttavat vähentämään ryppyjä. Näiden lisäksi ne rauhoittavat ihon talituotantoa, josta on merkittävä apu niin yleisesti kauneudenhoidossa kuin täsmähoidossa aknen ja rasvaisen ihon hoidossa. Pigmenttiläiskät vaalenevat retinolin ja retinoidin avulla ja ne myös kirkastavat ihoasi! Karotenoidit sen sijaan toimivat luonnollisina antioksidantteina, jotka ehkäisevät elimistön sekä ympäristön aiheuttamien vapaiden happiradikaalien hapettumisreaktion aiheuttamia vaurioita. Antioksidantit siis suojaavat ihoamme ennenaikaiselta vanhenemiselta!

B-vitamiinit

B2-vitamiini on kokonaisvaltaisen ihon, kynsien ja hiusten hyvinvoinnin edistäjä. B2-vitamiinin puute aiheuttaa ihon rasvaisuutta, ihottumaa, suupielien halkeilua sekä hilseilyä. B3-vitamiini on erittäin tärkeä soluaineenvaihdunnalle, josta syystä sen uskotaan olevan merkittävässä asemassa ihon uudistumisprosessissa ja se myös vähentää couperosasta tai rosaceasta johtuvaa punoitusta.

B5-vitamiini on todellinen ihon tehokosteuttaja! Lisäksi B5-vitamiini parantaa pienet nirhaumat, palovammat ja lievittää ihoärsytystä. B6-vitamiini auttaa, kun tarvitset talituotannon rauhoittamista tai etsit apua akneen.

C-vitamiini

C-vitamiini eli askorbiinihappo toimii antioksidanttina ja se auttaa ihoa kollageenintuotannossa. Lisäksi C-vitamiini heleyttää sekä häivyttää pigmenttiläiskiä.

E-vitamiini

E-vitamiini on tehokas antioksidantti ja se suojaa, kosteuttaa, pehmentää sekä rauhoittaa ihoamme. E-vitamiini tehostaa myös palovammojen, arpien, ihoärsytyksen sekä tulehdusten paranemista.

Vitamiineilla on siis iso rooli, kun hoidamme kauneuttamme, joten muista turvata niiden riittävä saanti päivittäin. Luonnolliset vitamiinit imeytyvät monesti kaikista tehokkaimmin, joten kannattaa valita kauneudenhoidon avuksi orgaanista ravintoainetta sisältävät, laadukkaat ja luonnolliset ravintolisät. Orgaaniset ravintoaineet hoitavat kehoasi kokonaisvaltaisesti ja niiden imeytyvyys on korkea. Kauneudenhoito on tärkeä osa arkisia rutiinejamme, joten sille ei yksinkertaisesti voi olla antamatta liikaa painoarvoa - kun ihosi voi hyvin, myös mieli voi paremmin! Viherkapseli sisältää kaikki vitamiinit, jotka tarvitset kauneudenhoitoon - luonnollisessa, tehokkaasti imeytyvässä muodossa!

Hyödynnä loistava tarjous! -10% kerta-alennus tuotteidemme normaalihinnoista, kun käytät koodia ALE10. Koodi voimassa 6.11.2020 asti, joten ole nopea!